About us

Suntem o fabrica de confeţii din ţesături, care produce îmbrăcăminte pentru femei: fuste, pantaloni, bluze, compleuri, rochii, sacouri, jachete, paltoane, etc.
Avem o experienţă de 14 ani în acest domeniu. Ne-am dezvoltat capacitatea de producţie an de an şi am făcut investiţii, atât în construcţii cât şi în utilaje noi. Astfel, în luna aprilie 2003 am pus în fucţiune o fabrică nou construită, utilată şi organizată corespunzător cerinţelor tehnice şi tehnologice actuale, conform standardelor U.E.

Suntem dotaţi cu toate tipurile de maşini pentru cusături speciale, instalaţii de abur de medie presiune şi mese speciale pentru călcat , cu absorţie şi suflaj. Avem centrală termică proprie, care produce atât agentul termic pentru încălzire, cât şi aburul tehnologic cu presiunea de 6 bari, necesar în procesul de finisare umido-termic.

Fabrica este organizată pe 5 linii tehnologice cu proces integrat confecţionat, călcat şi finisat.

Are o capacitate de producţie de cca 140000 buc pe lună şi un depozit cu capacitatea de 50000 buc.În prezent producem pentru cca 30 de magaziune din ţară şi pentru export, în sistem lohn în următoarele ţări: Belgia, Anglia, Franta, Italia. 

Suntem interesaţi să stabilim contacte şi colaborări cu parteneri din ţară şi externi de pe piaţa U.E., în vederea stabilirii unor relaţii de producţie şi comercializare a produselor noastre.


Human resources

O atentie deosebita am acordat recrutarii si calificarii muncitorilor, astfel incat acestia sa poata deservi cu randament maxim utilajele din dotare si sa asigure nivelul de calitate al fiecarei operatii pe care o executa.

read more

Technology

Fabrica Modexim foloseste tehnologia adecvata pentru obtinerea unei inalte productivitati si a unei calitati de executie deosebite. Are in dotare masini simple si speciale, marca Brother, Plaff, Rimoldi, etc.

read more

Materials

Materialele folosite de catre firma noastra au urmatoarele caracteristici: Sunt de calitate foarte buna, au o gama coloristica adecvata cerintelor clientilor nostri, textura mergind de la elegant la sobru de la exotic la exuberant.

read more